Generalități

Comanda produselor de pe acest site implică acceptarea acestor termeni și condiții.

Societatea Crama Cetate SRL își asumă dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fără o notificare prealabilă, vizitand această pagină puteți citi întotdeauna cea mai recentă versiune a acesteia.

Definiții

Acest site este întreținut și administrat de Crama Cetate SRL, orice persoana fizică sau juridică care comandă și achiziționează produse prin intermediul site-ului sareatransilvaniei.ro este denumit „Client”. Fotografiile digitale, textele, datele tehnice, prețurile și celelalte informații care se găsesc pe site-ul sareatransilvaniei.ro  vor fi denumite în continuare „conținut”.

Declinarea responsabilității

Prețurile, imaginile, descrierea produselor afișate pe site sunt informative. Fără confirmarea suplimentară a informațiilor în mod scris din partea companiei, Crama Cetate SRL nu își asumă responsabilitatea legală pentru eventualele greșeli de editare, afișare și/sau listare. Ne rezervam dreptul de a refuza comanda din considerente interne fără notificare prealabilă.

Litigii

Orice litigiu apărut intre Clienți și Societate va fi rezolvată pe cale amiabilă. În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată române. Fiind de acord cu cele de mai sus, vizitatorul își asumă în totalitate aceste riscuri.

Securitatea datelor personale si a informatiilor transmise

Informatiile completate de clienti la efectuarea unei comenzi sunt folosite strict pentru acest scop si stocate atat cat este nevoie pentru a efectua livrarea produselor in conditii optime. Pentru mai multe detalii despre protecția datelor personale vă rugam sa citiți Politica de confidentialitate.

Dacă aveți întrebări suplimentare în legătură cu termenele și condițiile de mai sus, vă rugăm să ne contactați.