Sare de baie cuburi

Cub sare de baie
Cub sare de baie

<= Inapoi la produsele noastre               Spre Comenzi =>

Sarea de baie este un amestec de sare din salinele Ocna Dej și Praid, fiind o sare naturală de cristal, având mai mult de 13 milioane de ani, conține mai mult de 34 de substanțe active naturale, se extrage cu mâna, și este liber de tratări industriale, materiale chimice și poluări. Este izvorul vieții sănătoase. Pentru aceste tratamente este indicat să fie sare naturală pură, fără alte adaosuri și pe cât se poate apa să nu fie de la robinet din cauza cantității mari de clor. Firma nostră produce sare de baie cuburi cu petale și apă de trandafir , flori și apă de lavandă, flori de gălbenele, flori de mușețel, mentă și urzică.

Pentru mai multe modele vizitați galeria foto.

—Indicații terapeutice: Afecțiuni reumatice degenerative, afecțiuni reumatice articulare, afecțiuni reumatice cronice inflamatorii, afecțiuni sachelare posttraumatice ale membrelor, afecțiuni neurologice periferice, dermatoze infecțioase, cistite, infecții urinare, anexită, metro-anexită, stimularea circulației periferice.

Recomandări de folosire: sarea de baie se dizolvă în aproximativ 5 –7 litrii de apă fierbinte sau o vană de apă fierbinte. Baia durează 30 – 40 de minute și este important ca temperatura apei sa fie menținută mereu peste 42 º C, pentru ca acțiunea terapeutică să fie maximă. Aceste băi se fac de regulă la 2-3 zile.

Pret: Sare de baie cuburi (aprox. 300 gr) – preț 3 lei